VAL ESP ENG

Serigrafia Tèxtil

Serigrafía artística sobre textil
Serigrafía Artística
Camisetas personalizadas

En Serigrafia València estem especialitzats en la Serigrafia Tèxtil artística per a samarretes, roba esportiva i laboral, borses, mocadors, etc...Estem especialitzats en textures i efectes desgastats i degradats en diferents colors.

Utilitzem principalment tintes i laques ecològiques, lliures de ftalatos i pvc. i els nostres productes de neteja no danyen al medi ambient. També fabriquem pantalles i les recuperem per al seu ús posterior.

A més de la SERIGRAFIA ARTÍSTICA, també treballem la serigrafia per a publicitat, el transfer i vinil imprès i el vinil de tall per a tèxtil oferint solucions personalitzades per a restaurants i bars, organitzacions, esdeveniments, congressos, associacions, falles, penyes, equips esportius i gimnasos, etc..Treballem per a grans i xicotets tiratges.

El transfer és l'opció més econòmica per a xicotets tiratges a tot color. Perfecte per a comiats, celebracions, noces, promocions eventuals…
Les imatges s'imprimeixen a tot color amb una gran definició fotogràfica. Es pot imprimir sobre samarretes clares i fosques. Sempre fins a una grandària A4. Per a grandàries majors consultar-nos.

Sol·licita pressupost sense compromís.

SERIGRAFÍA VALENCIA Carrer Germanies, 1 46960 Aldaia VALENCIA Telèfon: 96 151 24 03 Tel/Fax: 96 150 63 00 info@rotulosvalencia.com